Снимки Цветове Размери

Автентичен цвят на стока


autentická barva zboží

В нашият онлайн магазин опитаме се да показваме най-коректно истински цветове на продавана чрез нас стока. Обаче в зависимост от светлина (изкуствено, днево, лед...) някакви цветове могат да имат различн цвят в зависимост от материал и цвят. В описание на стока е съответен цвят.
За да прецизно покажем продукти, вцички нашите снимки погат да се увеличават и заради това клиент може подробно да погледне продаван предмет.


Минимална разлика в цветове може да зависи от лични настройки и калибраци на клиентски монитор. Монитори LCD имат тенденция за показванре на много ярка картина с живи цветове.
Всички снимки на продукти това са картини от тип REAL FOTO направени ц използване на професионалени фотоапарати и с използване на спецялни лампи.


Снимки за собственост на фирма Алфа фешън. Имаме за тях пълни авторски права и не разрешаваме на използване и копиране без нашето разрешение и съгласие(според законодателство).


Размер на дрехи

Фирма OZONEE предлага разнообразна стока, която отговаря на високи очаквания на доволни от услуги клиенти. Имаме широк избор на продуктите на различни производители, заради това препоръчаме да не гледате точно размер на етикет които е в описание. В повече случаи производители имат различни размери.


Във връзка с това до всеки продукт видим в нашият онлайкн магазин прикачена е таблица за размери. Клиент преди покупка е задължен да се запознае с таблица за да избере пяравилен размер.


За да имаме точни данни, мерим дрехи от пред, на равно, без разтягане, закопчени или затворени с цип. За да допасваме нова дреха предпоръчаме да измерите по същият начин своята любима дреха


За всеки модел мерена е една бройка от всеки рачзмер, заради това могат на изникнат минимални разлики от подадени в таблицата (допустима грешка +/– 3 cm).

pixel