Жалби и рекламации

АКАУНТ OZONEE

Пакет ползи

Създавайки акаунт Ozonee имаш повече възможности.

Погленди

Какво получаваш създавайки акаунт?

С акаунт Ozonee можеш повече. Регистрирай се и провери възможности на акаунт Ozonee. Ако няма да ти харесва, винаги можеш да се откажеш.

  • История на поръчки
  • Сравняване на продукти
  • Допълнителни отстъпки

Замяна на стоки

Не е възможно да се разменят стоки.
Ако сте избрали грешен размер, това не е проблем, просто върнете стоката според инструкциите.

Връщане на стока

1. Изтегли и принтирай формуляр за прекратяване на договор

Без подпис не можем да приемем връщане

Изтегли формуляр PDF
Изтегли формуляр JPG

2. Изпрати пратка на адрес:

Има две възможности за избор:1. Нашият основен адрес за връщане
По-скъпа доставка до нашия директен адрес. По-бърз процес на възстановяване.


Alpha Fashion Ozonee.bg
Naftowa 5
65-705 Zielona Gora
Poland2. Доставка до нашия транспортен посредник
Това не е нашият склад, това е само възможност да използваме по-евтина опция за връщане на средства към нашия транспортен посредник, но с по-дълго време за доставка до нас. Пакетът се изпраща първо на нашия посредник, след което се изпраща до нас.
Времето от 14 дни за възстановяване се приспада от датата, на която сме получили пакета.


Paxy - Ozonee
ul. Rayko Zhinzifov 27 (Econt DEPO)
3700 Vidin
България

с бележка Ozonee заедно с потвърждение за покупка и попълнен формуляр за връщане

3. Връщане на пари

Ще получиш пари обратно до 14 дни след получане през нас твоята върната пратка.

Информация

1. Върната стока трябва да бъде добре опакована, така да не се повреди по време на транспорт.
2. Връщана стока ще бъде приета само тогава, когато ще бъде изпратена с цяло съдържание (включително бонуси, подаръци) а продукт и акцесоари няма да бъдат повредени.
3. Към връщана стока моля добавете попълнен формуляр за връщане и потвърждение за покупка. Не вземаме никакви пратки изпратени с наложен платеж! Върната по такъв начин стока връяа се до подателя.
4. Връщане на пари реализираме до 14 дни от дата на вземане на изпратена пратка с връщана стока.

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОР

Прекратяване на договор Вие имате право за прекратяване на договор в срок 14 дни без причина. Срокът за прекратяване на договор изтича след 14 дни от ден на притежаване на стока или в които теро лице друго от доставзик и посочено чрез вас започнало да притежават стока.
За да ползвате право за прекратяване на договор, трябва до изпратите до нас формуляр за прекратяване на договор заедно с закупен продукт на адрес (PAXY-OZONEE, ul. Rayko Zhinzifov 27 (Econt DEPO), 3700 Vidin, България) ако уведомление (на пример собствено писмо изпратено с поща). Вие можете да ползвате с формуляр за прекратяване на договор, обаче това не е задължително.
За да спазете срок за прекратяване на договор, достатечно е, за да изпратите информация относно вашето право за прекратяване на договор преди за изтече срок за прекратяване на договор.

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОР

В случай прекратяване на договор връщане на средства изпълнпва се по банков път с превод или черс систем PayPal w przypadku dokonania płatności za zakupy poprzez tego pośrednika (ВНИМАНИЕ използваме само плащаня с карти и по банков път, и във връзка с това не връяаме пари в брой) незабавно а в всеки случай на по късно от 14 дни. В случай на правене на плащане черз песредник (ВНИМАНИЕ използваме само плащаня с карти и по банков път, ние работим с кеш) или други условия на които клиент се съгласил при покупка. Нямате никакви допълнителни такси във връзка връщане на стока освен такса за ипращане до нас(ВНИМАНИЕ използваме само плащаня с карти и по банков път, ние работим с кеш) или други условия на които клиент се съгласил при покупка.
Можем да спрем връщане на средства към момент на получаване на стока, изпращане на липсващ или неправилен номер на сметка на които искате да получите превод. Моля изпратете нам неща на адрес: PAXY-OZONEE, Ul. Rayko Zhinzifov 27 (Econt DEPO), 3700 Vidin, България, Незабавно а за всеки случай не по късно от 14 дни от деня, в които информирахте ни за прекратяване на договор заедно с попълнен и приложен до пратка формуляр за прекратяване на договор. Използване на формуляр от сайта не е задължително. Срокът е запазен, ако вие изпратите неща преди да изтече 14 дневен срок. Вие сте отговорни за намаляване на стойноста на неща изникнало от употреба по друг начин от колкото е предвидено. И съгласие дадено по време на покупка и връщане на стока. В случай на прекратъяване на договор, договор става невалиден.

Право за прекратяване на договор чрес консументи не важи когато:

1. Договори, в които цена или вънаграждание зависи от ситуация на финансови пазари над които фирма няма контрол и които могат да изникнат преди прекратяване на договор;
2. Договор, в които предмет на услугата е нещо нестандартно, производено по поръчка от консумента или за него лични нужди;
3. Договор в които предмет на услуга е нещо които има кратък срок на годност;
4. Договор, в които предмет на услугата е нещо доставено в запечатена опаковка, които след отваряне не може да се върне имайки пред вид здравоопазване илиимайки пред вид хигиена, ако опаковка беше отворена след доставка;
5. Договор, в които предмет на услуга са неща, които след доставка заради своята особеност стават след свързване част от други неща;
6. Договор, в които предмет на услуга са алкохолни напитки, които цена беше определена по време на сключване на договор, а които доставка може да е след 30 дни и които сшъдържание зависи от ситуация на пазара, които са независими от фирма;
7. Договор в които консумент изисквал да някой от фирма да дойде за да сешно реперира или консервира нещо. Ако фирма предлага допълнители услуги от тези които консумент изисквал или прави доставки на части нужни за репариране, право за прекратяване на договор отнася се само за допълнителни услуги или неща;
8. Договор в които предмет на услуга са аудио записи или записи на картина или компютърни програми доставени в запечатена опаковка, ако опаковка беше отворена след доставка;
9. Договори за доставка на дневници, периодици и списания без договор на абонамент;
10. Договор от обществена аукция;

ОПЛАКВАНИЯ

За да се започне процедура за оплаквание трябва да се изпрати до нас чиста стока заедно с попълнен и подписан формуляр за оплаквания. Мръсна стока не става за оплаквание. За да се оплаква от стока, трпбва да се го изпрати с писмо приоритет или пратка с поща (не приемеме стока изпратена до нас с наложен платеж) на посочен долу адрес:

PAXY-OZONEE

ul. Rayko Zhinzifov 27 (Econt DEPO)
3700 Vidin
България

С БЕЛЕЖКА OZONEE ЗАЕДНО С ПОПЪЛНЕН ФОРМУЛЯР И ПОПЪЛНЕН ФОРМУЛЯР ЗА ОПЛАКВАНЕ.

ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР PDF
ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР JPG

Оплакваня относно пратки с допълнитено застраховане:
По време на вземане на пратка от куриер трябва да се отвори пратка до куриер. Ако има някакви повреди куриер трябва да се напише протокол за повреда.

Условия на продажба
Покупка на стока е съгласна с съгласие на условия ALPHA FASHION. Условия на продажба горе важат за всички тансакци направени от оферти от нашият онлайн магазин.

Решаване на извън съдове спорове през интернет
Информираме, че можете да се използвате от възможноста за безсъдебно решаване на оплакване и изискване съгласно с процедура на РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ удобрено от Европейска Комисия и достъпна на сайта: http://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event= main.home.sho

pixel